10.000 παραγγελίες για το νέο LEAF σε μόλις δύο μήνες

Πολύ δυναμικό για το Nissan LEAF στο στίβο των πωλήσεων...

The acceleration of electrification: 10,000 European customers have ordered the new Nissan LEAF in two months

Πέντε εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων του νέου Nissan LEAF στην Ευρώπη, οι αντιπρόσωποι της μάρκας στην Γηραιά Ήπειρο, έχουν ήδη πάρει 10.000 παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο.

Από την παγκόσμια παρουσίασή του στην Ιαπωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ενδιαφέρον και η δυναμική των υποψήφιων αγοραστών για το νέο LEAF, έχει κτιστεί με γερά θεμέλια σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το νέο μοντέλο έχει επαινεθεί για τις νέες καινοτομίες και τις τεχνολογίες που φέρνει, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας υποστήριξης του οδηγού Nissan ProPILOT και του Nissan e-Pedal, όπου η ανάκτηση ενέργειας μέσω της πέδησης μειώνει την αλληλεπίδραση του οδηγού με το πεντάλ φρένου κατά 90%.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι 10.000 παραγγελίες ελήφθησαν χωρίς καν το νέο LEAF να είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan, ούτε ως εκθεσιακό μοντέλο, ούτε ως μοντέλο οδηγικής δοκιμής (test drive), αλλά και χωρίς άμεση διαφήμιση και σχετική προώθηση.

Η παραγωγή του νέου Nissan LEAF ξεκίνησε πρόσφατα στο εργοστάσιο της Nissan Europe, στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου. Η παραγωγή θα επιταχυνθεί με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση.

Το νέο Nissan LEAF θα διατίθεται και στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Μάιο σε εκτιμώμενη τιμή από 32.000 ευρώ, όπως αναφέραμε και εδώ.