Η Chevrolet Camaro γιορτάζει τα 50ά της γενέθλια

Μισό αιώνα πριν, στις 29 Σεπτεμβρίου 1966 ένα αυτοκινητιστικό είδωλο γεννήθηκε, όταν πουλήθηκε η πρώτη ever Chevrolet Camaro. Πέντε γενιές και 5 εκ. αυτοκίνητα αργότερα, το αμερικανικό muscle car γιορτάζει τη στιγμή ορόσημο με μια ειδική έκδοση.
Μισός αιώνας Camaro…
Η Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition είναι διαθέσιμη σε coupe και σε cabriolet, σε εκδόσεις 2LT και 2SS, οι οποίες ξεχωρίζουν από το σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα, τις ειδικές για την περίσταση 20άρες ζάντες αλουμινίου με “ειδικά” κεντρικά καπάκια, ένα νέο bodykit, νέα σατινέ εμπρός γρίλια, εμπρός splitter στο χρώμα του αμαξώματος και τα απαραίτητα εορταστικά λογότυπα μαζί με ένα νέο σετ από ρίγες. Ακόμη, οι επετειακές εκδόσεις έχουν πορτοκαλί εμπρός δαγκάνες φρένων και ένα ξεχωριστό εσωτερικό με μαύρα δέρματα και πορτοκαλί ραφές.
Η επετειακή 2017 Camaro 50th Anniversary.
Στα πλαίσια ου εορτασμού για τα 50 χρόνια της Chevrolet Camaro, έχει δημιουργηθεί και η ιστοσελίδα www.CamaroFifty.com όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν στιγμιότυπα από τους εορτασμούς, να περιηγηθούν στις 6 γενιές του μοντέλου και να γνωρίσουν την ιστορία τους.
Chevrolet Camaro RS Z28 του 1967.

Chevrolet Camaro Z28 του 1978.

Chevrolet Camaro RS του 1992.

Chevrolet Camaro SS 35th Anniversary του 2002.

Chevrolet Camaro ZL1 του 2013.