Η Opel ετοιμάζει επέλαση 7 νέων μοντέλων μέσα στο 2017

Μπορεί το 2016 να ξεκίνησε δυναμικά για την Opel με το εντυπωσιακό GT Concept να δείχνει κάτι από το μέλλον της μάρκας, ωστόσο το 2017 οι Γερμανοί ετοιμάζουν μια πραγματική επέλαση μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες.

Δυναμικά συνεχίζει η Opel το 2017…
Κοιτώντας πίσω στη χρονιά που τελειώνει, η Opel έχει κάθε λόγο να τη θεωρεί αυτό που λέμε “επιτυχημένη”. Την άνοιξη το νέο Astra αναδείχτηκε Ευρωπαϊκό “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016”, ενώ μόλις πρόσφατα το Mokka X (που οδηγήσαμε ήδη) ήρθε για να συνεχίσει την επιτυχία του προκατόχου του στην κατηγορία των μικρών SUV.

Τον Απρίλιο, ο τομέας επαγγελματικών οχημάτων Opel γιόρτασε την παραγωγή του 750.000ού Vivaro, ενώ μέσα στη χρονιά είδαμε και το “διαστημικό” νέο Zafira με Wi-Fi hotspot και ανέσεις για μέχρι 7 επιβάτες. Τα εργοστάσια της Opel σε Kaiserslautern και Dudenhofen είχαν και αυτά την τιμητική τους ανοίγοντας τις πύλες τους στο κοινό για τα γενέθλια των 50 χρόνων τους. Το νέο OPEL ARENA στο Mainz εγκαινιάστηκε επίσημα τον Αύγουστο με τον αγώνα μεταξύ Mainz 05 και Liverpool, ενώ το Σεπτέμβριο κεραυνός χτυπά το Ampera-e (δείτε τι και πως εδώ) το οποίο και πρωταγωνίστησε στο σαλόνι του Παρισιού με την ηλεκτρική αυτονομία του που ξεπερνά τα 500km.

Για το 2017 η Opel έχει στήσει μια δυναμική στρατηγική με τον τίτλο “7 το 17”, δηλαδή επτά πρεμιέρες μέσα στο νέο έτος! Είναι κάτι πρωτοφανές στην ιστορία της Opel και αν μη τι άλλο θα είναι μια γεμάτη χρονιά.
Η αρχή γίνεται με τη ναυαρχίδα της μάρκας, το Opel Insignia (δείτε το αναλυτικά εδώ), ενώ την άνοιξη ξεκινά και η εμπορική διάθεση του Ampera-e. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το νέο crossover μοντέλο της κατηγορίας B, το Opel Crossland X και λίγο αργότερα το νέο Vivaro και το συμπαγές και στυλάτο CUV Grandland X. Και βεβαίως θα υπάρξει συνέχεια που θα την περιμένουμε με χαρά…