Νεκρός ο ηθοποιός Anton Yelchin. Τον σκότωσε το αυτοκίνητό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Anton Yelchin, ηθοποιός της ταινίας Star Trek. Ο 27-χρονος σκοτώθηκε από το ίδιο το το αυτοκίνητο, όταν αυτό κύλισε εμπρός στο πάρκινγκ του σπιτιού του και τον στρίμωξε στον τοίχο.

Τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα για τον 27χρονο Anton Yelchin.

Το περιστατικό έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ, καθώς το αυτοκίνητο -ένα 2015 Jeep Cherokee- εμπλέκεται σε διαδικασία ανάκλησης από την Fiat-Chrysler που αφορά σε λανθασμένη ένδειξη του επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου όταν είναι στη θέση Park (P). Ήδη 41 περιστατικά με τραυματισμούς συνδέονται με αυτό το σφάλμα στην ένδειξη, οδηγώντας λανθασμένα τους οδηγούς στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο θα συγκρατηθεί από το κιβώτιο ταχυτήτων σε μια κατηφόρα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Los Angeles, ο Anton Yelchin έφτασε στο σπίτι του και κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ, ωστόσο το Jeep Cherokee που είχε μείνει με “νεκρά” στο κιβώτιο κύλισε εμπρός σκοτώνοντας τον άτυχο ηθοποιό. Τόσο η αστυνομία όσο και η FCA θα διερευνήσουν περισσότερο το τραγικό περιστατικό για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.