Ραντεβού στα τυφλά με μία Ford Mustang. Τι μπορεί να πάει στραβά;

Ο θεός Έρωτας έπιασε δουλειά για τα καλά καθώς πέντε τυχερά ζευγάρια απόλαυσαν ένα “ραντεβού στα τυφλά” με μία Ford Mustang, μέσω της εφαρμογής Tinder.
Ραντεβού στα τυφλά με μια Mustang.
Η πιθανότητα ενός “ραντεβού στα τυφλά” με μία Mustang προσέλκυσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο χρήστες της εφαρμογής Tinder, η οποία υποσχόταν στους συμμετέχοντες ένα “ραντεβού ζωής”. Τα ζευγάρια δημιουργήθηκαν κάνοντας δεξί swipe (swiping right) σε ένα μήνυμα που υποσχόταν: “Είναι το ραντεβού που περιμένατε – η Ford Mustang θέλει να σας πάει σε ένα ραντεβού στα τυφλά που όμοιό του δεν υπάρχει”. Το ραντεβού περιελάμβανε την οδήγηση μίας Ford Mustang στους δρόμους του Λονδίνου και κατέληγε σε ένα drive-in με μία ρετρό ταινία για δύο. Για να λιώσει ο πάγος μεταξύ των ζευγαριών, κατά τη διάρκεια της γνωριμίας τους και όσο βρίσκονταν καθοδόν, τα ζευγάρια απαντούσαν σε ερωτήσεις του τηλεοπτικού κωμικού πρωταγωνιστή Jarred Christmas για τα πάντα, από “belfies” μέχρι κρυφά τατού.
Σε μια γνωριμία λένε πως η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει, οπότε αν αυτή περιλαμβάνει και μια Mustang, τότε αλήθεια τι μπορεί να πάει στραβά;