Η BMW Films επιστρέφει με το “The Escape”

Η νέα ταινία μικρού μήκους The Escape, με πρωταγωνιστές τους Clive Owen, Dakota Fanning, Jon Bernthal και Vera Farmiga, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο BMWFilms.com στις 23 Οκτωβρίου.

Τα BMW Films επιστρέφουν.

Έτσι συνεχίζεται η παράδοση του The Hire, μιας σειράς μοναδικών ταινιών μικρού μήκους που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2002 και τάραξαν τα νερά στη σκηνή του διεθνούς μάρκετινγκ και όχι μόνο. Οι οκτώ ταινίες προβλήθηκαν σε δύο κύκλους και ουσιαστικά λανσάρισαν μία εντελώς νέα τάση.
Ο David Fincher, ήδη γνωστός σαν σκηνοθέτης κινηματογραφικών επιτυχιών όπως The Game με τον Michael Douglas και Fight Club με τον Brad Pitt, ήταν διευθυντής παραγωγής στον πρώτο κύκλο. Διάσημοι συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιοί έφτιαξαν κάποιες καταπληκτικές ιστορίες. Σε κάθε ταινία, ο Βρετανός ηθοποιός Clive Owen πρωταγωνιστούσε μαζί με μία BMW. Στο δημοφιλέστερο φιλμ του πρώτου κύκλου με τίτλο Star, η Madonna ήταν η σταρ στο πίσω κάθισμα μιας BMW M5 με σοφέρ τον Clive Owen. Στο δεύτερο κύκλο που κυκλοφόρησε το 2002, τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβαν οι διάσημοι Χολιγουντιανοί παραγωγοί Ridley και Tony Scott.
Μετά από 15 χρόνια, η BMWFilms.com επιστρέφει με μία νέα ταινία και τον Clive Owen πάλι πίσω από το τιμόνι, δίπλα στη Dakota Fanning, το Jon Bernthal και τη Vera Farmiga. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης και υποψήφιος για Όσκαρ Neill Blomkamp και την υλοποίηση ανέλαβε για τη BMW Β. Αμερικής η Geisel Productions που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.