Στη μπρίζα η Ford έως το 2020, με 7 νέα ηλεκτρικά και υβριδικά

Η Ford ανακοινώνει τα μελλοντικά της πλάνα και βάζει… στην μπρίζα τουλάχιστον τα μισά από τα οχήματα που θα κατασκευάσει τα επόμενα 5 χρόνια. Ανάμεσα στις τεχνολογίες που έχουμε να περιμένουμε είναι και η ασύρματη φόρτιση αυτοκινήτου, ενώ μεταξύ άλλων έρχεται και η Mustang Hybrid
Η Ford απογειώνει τη Mustang με τη δημιουργία μιας υβριδικής έκδοσης που θα δούμε το 2020.

Το 2020 ακούγεται μακρινό, ωστόσο ας το συνειδητοποιήσουμε: είναι μόλις 3 χρόνια μακριά! Έως τότε λοιπόν η Ford ανακοίνωσε πως θα έχουμε τα επόμενα ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά και μια τεράστια επέκταση του αμερικανικού εργοστασίου της με 700 νέες θέσεις εργασίας προκειμένου να ενσωματωθούν τα ηλεκτρικά και τα αυτόνομα αυτοκίνητα στη γραμμή παραγωγής. Ω ναι, το μέλλον έφτασε!

Η εταιρία κάνει λόγο για 7 από τα 13 νέα μοντέλα της τα επόμενα 5 χρόνια να είναι ηλεκτρικά και υβριδικά, ανάμεσα στα οποία τα F-150 Hybrid, Mustang Hybrid και plug-in hybrid Transit Custom. Η Ford θα λανσάρει και ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV με εκτιμώμενη αυτονομία τουλάχιστον 482 χιλιομέτρων που θα κυκλοφορήσει έως το 2020, το οποίο και θα πωλείται σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Ασία.
Ναι, καλά διαβάσατε, έρχεται υβριδική Ford  Mustang, η οποία θα κάνει ντεμπούτο της το 2020 και θα αποδίδει ισχύ όμοια με αυτή ενός V8 κινητήρα, αλλά ακόμη περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Η Mustang Hybrid θα διατίθεται αρχικά στη Β. Αμερική. Ωστόσο, η plug-in hybrid έκδοση του Transit Custom θα διατίθεται το 2019 στην Ευρώπη, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους ακόμα και στους πιο φορτωμένους κυκλοφοριακά δρόμους. Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή ενός… ηλεκτρικού μέλλοντος!