Το Opel Astra είναι το “German Compact Car of the Year 2023”

2021 Opel Astra

Το Opel Astra βραβεύτηκε ως “Το καλύτερο compact αυτοκίνητο στη Γερμανία” και μάλιστα με σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.

Το νέο Opel Astra ανακηρύχθηκε “German Compact Car of the Year 2023”. Η ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών του θεσμού “German Car Awards” επέλεξε το νέο Astra ως το καλύτερο αυτοκίνητο της compact κατηγορίας στη Γερμανία, με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Οι καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας, τις οποίες η Opel καθιστά προσιτές στους πελάτες της compact κατηγορίας με το νέο Astra, έπεισαν την επιτροπή, την οποία απαρτίζουν 27 ειδικοί και δημοσιογράφοι από τον χώρο του αυτοκινήτου.

Τα μέλη της επιτροπής μελέτησαν προσεκτικά το Opel Astra σε όλους τους τομείς. Έλαβαν υπόψη τους την οδηγική συμπεριφορά, τη χρηστικότητα, την άνεση και πολλά ακόμα στοιχεία στα οποία η τελευταία γενιά του best seller της compact κατηγορίας πραγματικά διαπρέπει.

Το βραβείο “German Car of the Year” απονέμεται για πέμπτη χρονιά φέτος. Η ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από 27 εκλέκτορες, επιλέγει τους αντίστοιχους νικητές σε πέντε κατηγορίες: compact, premium, luxury, new energy και performance. Η επιλογή των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια τιμής και διαθεσιμότητας στην αγορά. Ο διαγωνισμός διεξήχθη για πρώτη φορά το 2019.

Δείτε τη video-δοκιμή του νέου Opel Astra