Και ο Hugh Jackman σε ρόλο Enzo Ferrari

Ετοιμάζεται ταινία με τη βιογραφία του Enzo Ferrari και αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακούγεται το όνομα ενός superhero για να υποδυθεί τον απαιτητικό ρόλο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Hugh Jackman -που αυτό το διάστημα τον βλέπουμε στο ρόλο του Wolverine στην ταινία Logan- θα αναλάβει το ρόλο του ιδρυτή της Ferrari.

Αντίστοιχη πρόταση είχε λάβει πριν καιρό και ο Batman, τον οποίο υποδύθηκε στις τελευταίες ταινίες ο Christian Bale, ωστόσο φαίνεται πως ο ηθοποιός παραιτήθηκε καθώς δε μπορούσε να παχύνει αρκετά για να ταιριάξει στο χαρακτήρα του Enzo.

Ωστόσο, ο Hugh Jackman δε θα είναι ο μοναδικός Enzo Ferrari που θα δούμε, καθώς μια δεύτερη ταινία βιογραφίας είναι στα σκαριά από εντελώς διαφορετικό στούντιο. Σε αυτή (όπως είχαμε γράψει πριν καιρό) θα παίζει ο Robert De Niro στο ρόλο του Ferrari, ένας ηθοποιός που αν μη τι άλλο μοιάζει να είναι ιδανικός για το ρόλο. Βέβαια, οι δύο ταινίες θα έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση (ευτυχώς). Η ταινία με τον Hugh Jackman θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια του Enzo Ferrari και στη γέννηση του μύθου του ονόματος, ενώ η ταινία με τον de Niro θα διαδραματίζεται λιγότερο στα 40s και θα φτάνει μέχρι το θάνατό του, στη δεκαετία των 80s.