Συνολικά 8 βραβεία στα Hyundai Tucson, i20N και IONIQ 5

Hyundai Tucson

Η Hyundai Motor συγκέντρωσε οκτώ βραβεία σε τρία μοντέλα στα βραβεία 2022 Carbuyer Best Car και 2021 News UK Motor στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι διακρίσεις αφορούν στο νέο Hyundai Tucson που αναδείχθηκε «Car of the Year» από την Carbuyer. Παράλληλα, το Tucson βραβεύτηκε επίσης ως το «Καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο» και «Καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο». Το συμπαγές SUV διατίθεται με τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτροκινητήρων στην κατηγορία του, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών, plug-in υβριδικών και βενζίνης με 48V Hybrid επιλογές. Διαθέτει εκλεπτυσμένο και στιβαρό σχεδιασμό και συνδυάζει αβίαστα τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα. Επιπλέον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφάλειας της Tucson, όπως το Forward Collision-shmangien Assist (FCA) και το Blind-spot Collision-shmangien Assist (BCA), αναδεικνύουν την συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει.

Με τα βραβεία Carbuyer Best Car 2022 τιμήθηκαν επίσης το Hyundai i20 N ως το «Καλύτερο Hot Hatchback» και το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 ως το «Καλύτερο εταιρικό αυτοκίνητο» και το «Καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο».

Επιπλέον, στα 2021 News UK Motor Awards, το IONIQ 5 κέρδισε τους τίτλους του «Best Designed Car of the Year» – ξεπερνώντας οχήματα όπως η Aston Martin V12 Speedster και η Maserati MC20- και το «Motoring Innovation of the Year» – χάρη στα άνετα καθίσματά του και την τεχνολογία Vehicle-to-Load (V2L). Τα βραβεία κρίθηκαν από ειδική ομάδα δημοσιογράφων αυτοκινήτων των μέσων Driving.co.uk,  Sunday Times, The Sun και The Times LUXX.

Δείτε τη video-δοκιμή του Hyundai Tucson