Ο Άγιος Βασίλης μπορεί να φέρει φέτος μια Ford Mustang

Ίσως το ιδανικό δώρο ενός petrolhead μπαμπά στο παιδί του τώρα τις γιορτές! Αυτή η Ford Mustang χωράει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και παραμένει μια γνήσια Mustang με πίσω κίνηση, έστω και υπό κλίμακα…
Ford Mustang σε μπλε και ροζ για τα παιδιά, γκρι για τους μπαμπάδες…
Η Ford και η Fisher-Price ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δημιουργία της νέας Mustang Power Wheels Smart Drive. Ένα ρεαλιστικό, high tech, γρήγορο και απολαυστικό παιδικό αυτοκινητάκι που λειτουργεί με μπαταρία. Η Smart Drive Mustang είναι σχεδιασμένη για να τέρπει τους εκκολαπτόμενους λάτρεις των επιδόσεων με τη συναρπαστική εμφάνιση και τις επιδόσεις του μοναδικού pony car, ενώ εφοδιάζεται με συστήματα ασφάλειας που κάνει και τη μαμά ευτυχισμένη…
Σε ροζ ή μπλε χρώμα, η Mustang της Fisher-Price βασίζεται πιστά στη σχεδίαση της full-scale Mustang GT V8. Μάλιστα διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, προσρμόζοντας τις ταχύτητες των μοτέρ ώστε να βοηθά το όχημα να κινείται σε βρεγμένο γρασίδι ή κακό οδόστρωμα. Ταυτόχρονα, ένας αισθητήρας κλίσης μπορεί να ανιχνεύει πότε το αυτοκίνητο πλησιάζει σε επικίνδυνες γωνίες, απενεργοποιώντας τα μοτέρ για να αποτρέψει μία ενδεχόμενη ανατροπή. Οι γονείς μπορούν να ελέγχουν την τελική ταχύτητα μέσα από ένα ψηφιακό πάνελ LED, επιλέγοντας από 1,6 έως 8 km/h.

Ωστόσο το πιο απολαυστικό -τουλάχιστον για τους μπαμπάδες- είναι το ενσωματωμένο σύστημα ήχου με ήχους κινητήρα ηχογραφημένους από την αληθινή Mustang, που δυναμώνουν και ελαττώνονται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος. Μία θύρα AUX επιτρέπει στα παιδιά να ακούνε τη δική τους μουσική μέσω του μεγαλύτερου ηχείου που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε προϊόν Fisher-Price.
Αυτές τις ημέρες η Smart Drive Mustang εκτίθεται στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Los Angeles, ενώ θα διατίθεται στους εμπόρους το Δεκέμβριο, ιδανικά για να προλάβει την περίοδο των Χριστουγέννων. Όσο για την τιμή, αυτή είναι στα $360. Για να βρείτε έναν έμπορο μπορείτε να επισκεφθείτε το www.powerwheels.com.