Η West Coast Customs ξαναφτιάχνει το Mitsubishi Model A

Γιορτάζοντας τα 100 της χρόνια, η Mitsubishi επιστρέφει στο παρελθόν και σε συνεργασία με την West Coast Customs ξαναφτιάχνει το όχημα με το οποίο ξεκίνησαν όλα, το Mitsubishi Model A. Μόνο που αυτή τη φορά το εξοπλίζει με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει…
Το Mitsubishi Model A της σημερινής εποχής θα έχει την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917 και θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Outlander Plug –In Hybrid Electric Vehicle (PHEV), το οποίο είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά όχημα της μάρκας.
Το 1917 το Model A της Mitsubishi ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που κοσμήθηκε με το έμβλημα των τριών διαμαντιών όταν παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας παγκόσμιας εταιρείας αυτοκινήτων που σήμερα γιορτάζει έναν αιώνα τεχνολογικής καινοτομίας. Με το Model A ξεκίνησε η αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi με 22 οχήματα από την πρώτη ιαπωνική σειρά μαζικής παραγωγής. Η κατασκευή του αναγεννημένου Model A θα παρουσιαστεί μέσω ενός επεισοδίου της σειράς West Coast Customs στο Burbank της California που παίζεται από το διαδικτυακό Velocity, κάθε Τρίτη στις 9 το βράδυ.