Τρία χρόνια από το θάνατο του Paul Walker…

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια χωρίς τον Paul Walker! Ο Αμερικανός ηθοποιός, γνήσιος petrolhead και πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το απόγευμα της 30ης Νοεμβρίου 2013. Η κόκκινη Porsche Carrera GT που οδηγούσε ο φίλος του Roger Rodas ξέφυγε από την πορεία της και χτύπησε σφοδρά σε δέντρο πριν καεί ολοσχερώς και με τους δύο μέσα!
3 χρόνια χωρίς τον Paul Walker.
Το Hollywood αλλά και ολόκληρος ο κόσμος βυθίστηκε σε πένθος με τον άδικο χαμό του συμπαθή 40-χρονου Walker, ο οποίος πολύ ειρωνικά σκοτώθηκε από ένα “χαζό” λάθος. Η Carrera GT φορούσε παλιά και ξεραμένα ελαστικά 9 ετών (!), τα οποία και μάταια προσπάθησαν να κρατήσουν την κορυφαία Porsche στην πορεία της. Προς τιμήν του ηθοποιού η επόμενη ταινία Furious 7 βγήκε με μικρές αλλαγές στους κινηματογράφους, ενώ για την ολοκλήρωση των σκηνών του Paul Walker βοήθησαν τα αδέλφια του με την υποστήριξη των ειδικών εφέ. Η ταινία όπως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσε ένα μεγάλο αντίο προς τον ηθοποιό και σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ μαζεύοντας περισσότερα από 384 εκ. δολάρια στην πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της.
Το κενό που άφησε ο χαμός του ηθοποιού στο franchise του Fast and Furious και όχι μόνο ήταν μεγάλο, ενώ φήμες κάνουν λόγο ότι το Hollywood σκέφτεται να αναστήσει τον Walker προκειμένου να παίξει -έστω και ψηφιακά- στο επόμενο Fast and Furious…
Ο Paul Walker με τη Porsche Carrera GT… λίγο πριν το μοιραίο.