Αν τα Pokemon ήταν αυτοκίνητα ποια μοντέλα θα ήταν;

Με τον κόσμο να τρέχει στους δρόμους παίζοντας το παιχνίδι Pokemon Go, η νέα μόδα δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο και τον κόσμο της αυτοκίνησης. Όχι, δε βγήκαμε στο δρόμο να κυνηγάμε Pokemon, ωστόσο κάποιοι εκεί στο carwow κάθισαν και σκέφτηκαν ποια μοντέλα αυτοκινήτων θα μπορούσαν να ήταν ένα Pokemon…

Pikachu – Nissan Juke

Ίσως το πιο γνωστό Pokemon. Κάποιοι το θεώρησαν το ίδιο διάσημο με το Nissan Juke ή απλά το κίτρινο πλασματάκι μοιάζει με το Juke. Ή μήπως το Juke μοιάζει με τον Pikachu…;

Squirtle – Volkswagen Beetle

Αυτό το υδρόβιο Pokemon έχει τη γοητεία ενός Beetle. Το αμάξωμα έχει αποκτήσει την υφή από το κέλυφος του Squirtle και ο εμπρός προφυλακτήρας βγάζει γλώσσα…

Bulbasaur – Range Rover Evoque Convertible

Κουβαλώντας ένα μεγάλο φυτό στην πλάτη -για την ακρίβεια στο πίσω μέρος του- αυτό το Range Rover Convertible έχει κόκκινα μάτια, κοφτερά δόντια και είναι βεβαίως το Pokemon Bulbasaur.

Charmander – Porsche Cayman

Το μικρό σαυροειδές Charmander, δε θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στο χαρακτήρα μιας Porsche Cayman. Δεν είναι και τόσο άγρια στο μάτι, αλλά μπορεί να αποδειχθεί όντως ένας “φονέας γιγάντων”.

Meowth – Mercedes-AMG GT R

Γρήγορο, ανθεκτικό, με χαρακτηριστικά και αντανακλαστικά γάτας. Το Pokemon Meowth θα μπορούσε να ταιριάξει με τη νέα Mercedes-AMG GT R.

Jigglypuff – Fiat 500

Αυτό το Pokemon ακολουθεί τους πάντες και είχε την ικανότητα να τους νανουρίζει. Καμία σχέση με το Fiat 500, αλλά οι σχεδιαστές της ιδέας κατάφεραν και του έδωσαν μια φουντωτή ουρά, αυτιά και ένα μοναδικό ροζ χρώμα…

Snorlax – Porsche Macan

Αυτό το υπναράδικο Pokemon είναι σχεδόν μόνιμα οριζοντίως και το προφίλ του όταν κοιμάται μοιάζει σε κάποιους την Porsche Macan. Γι αυτό και τα “κλειστά μάτια” στα φανάρια της Macan!

Mewtwo – Lexus LC500

Το Pokemon Mewtwo σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο, έχει στενή σχέση με την τεχνολογία. Και αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που μπορεί να ταιριάξει με αυτή τη φιλοσοφία, αυτό θα είναι το Lexus LC500. Το πανέμορφο υβριδικό  coupe που ξαναβάζει τη μάρκα στον ανταγωνισμό πολυτελών σπορ μοντέλων.

Lapras – Nissan Figaro

Είναι ένας γίγαντας της θάλασσας που σπανίως εμφανίζεται αλλά έχει το σεβασμό όλων. Και τι καλύτερο αυτοκίνητο για να ταιριάξει στο Pokemon Lapras από το Nissan Figaro, ένα ρετρό μικρό αυτοκίνητο βασισμένο στο Micra που λίγοι γνωρίζουν για την ύπαρξη του.

Togepi – Mazda RX-8

Ένα γελαστό Pokemon με τριγωνικά χαρακτηριστικά που σε κάποιους θυμίζουν ρότορες. Οπότε να και η παραπομπή στο διάσημο Mazda RX-8, ένα αυτοκίνητο χαμηλού κυβισμού αλλά υψηλών επιδόσεων.