Το πιο παράνομα κατεβασμένο show όλων των εποχών!

Με μόλις 4 επεισόδια The Grand Tour να έχουν προβληθεί, το τρίο των Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond κατάφερε να ξεπεράσει σε παράνομα downloads τηλεοπτικές σειρές όπως τα Game of Thrones, The Walking Dead και τη νέα σειρά του 2016 Westworld.
Το πιο παράνομα κατεβασμένο show είναι το The Grand Tour.
Σύμφωνα λοιπόν με τους αναλυτές της Muso και το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, το πρώτο μόλις επεισόδιο του The Grand Tour “κατέβηκε” παράνομα 7,9 εκ. φορές! Για όσους δεν το είδαν, στην πρεμιέρα του οι Βρετανοί παρουσιαστές οδηγούν και συγκρίνουν τις Ferrari LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder. Το δεύτερο επεισόδιο του The Grand Tour σημείωσε 6,4 εκ. κατεβάσματα και το τρίτο 4,6 εκ. κατεβάσματα. Τα νούμερα είναι απίστευτα στη γλώσσα των ειδικών και δικαίως η νέα σειρά μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο παράνομη πολυκατεβασμένη μέχρι σήμερα.
Βέβαια αυτά τα νέα για την Amazon σημαίνουν τεράστια χασούρα σε κόστος, καθώς το κανάλι εκπέμπει συνδρομητικά με $10,99 το μήνα ή $99 το έτος. Μόνο από τα παράνομα downloads που σημειώθηκαν στην Αγγλία, το Amazon έχασε 3,8 εκ. ευρώ, με τους εκεί χρήστες να αποτελούν μόνο το 13,7% του συνόλου που κατέβασε το The Grand Tour.