Ανακαλύψτε μαζί μας το νέο Citroen C3 | My Test Drive POV

Το ολοκαίνουριο Citroen C3 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και αν μη τι άλλο αποτελεί ό,τι πιο φρέσκο και νεανικό έχει να επιδείξει η γαλλική φίρμα. Για να διαπιστώσουμε λοιπόν αν είναι όντως τόσο καλό όσο ακούγεται, το έχουμε για μια εβδομάδα και ψάχνουμε πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Δείτε λοιπόν το point-of-view video της δοκιμής μας και γνωρίστε το από τη θέση του οδηγού!
Το νέο Citroen C3 λοιπόν είναι ένα μικρό… Cactus, αφού μοιράζεται πολλά στοιχεία με το ανατρεπτικό αδελφάκι του, το C4 Cactus (διαβάστε τη δοκιμή του C4 Cactus). Έχει ένα εντελώς νέας προσέγγισης εσωτερικό, φοράει τα Airbumps για να μας προστατεύει από μικροσυγκρούσεις και έρχεται με μια τεράστια παλέτα χρωμάτων και συνδυασμών δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να διαμορφώσει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του. Αρκεί βεβαίως να το επιλέξει στο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Shine.

Οι τιμές του C3 ξεκινούν από 12.740 ευρώ, ωστόσο αν σας αρέσει το αυτοκίνητο που οδηγούμε (έκδοση diesel 1,6lt 75hp), θα χρειαστείτε περί τα 17.000 ευρώ.