Η Free Press εφημερίδα της Β. Ελλάδας για την Αυτοκίνηση

Επίθεση! Αυτή η λέξη περιγράφει τα όσα συμβαίνουν στην παγκόσμια αυτοκίνηση. Στο βωμό των πωλήσεων και του εξηλεκτρισμού, οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν και κατασκευάζουν συνεχώς νέα μοντέλα. Ακόμη καλύτερα, ακόμη πιο σύγχρονα, ακόμη πιο ταιριαστά στις καθημερινές ανάγκες των οδηγών. Σαν να ακούν με κάποιο τρόπο τα “θέλω” του κόσμου.

“Μακάρι να υπήρχε ένα ευέλικτο και πολύ ευρύχωρο SUV που να μην κοστίζει μια περιουσία!” Έτοιμο! Η Hyundai έχει το λόγο με το νέο Bayon, το μοντέλο που τοποθετείται κάτω από το Kona και πρακτικά είναι ένα ψηλότερο και καλύτερο i20. Το οδηγούμε στη βασική του έκδοση, με 84 ίππους και τιμή κάτω από 16.000 ευρώ.

Από την άλλη η Jeep απαντά στην επιθυμία “Μακάρι το Compass να είχε καλύτερη ποιότητα και πιο όμορφο εσωτερικό”. Και έτσι ήρθε το Compass του 2021, ένα facelift μοντέλο, που παρά τις μικρές εξωτερικές αλλαγές, εσωτερικά είναι αυτό που λέμε “άλλο αυτοκίνητο”. Στα χέρια μας το επετειακό Compass με κινητήρα diesel.

“Μακάρι να υπήρχε ένα ευρύχωρο και πολύ ποιοτικό SUV, ικανότατο και ασφαλές παντός καιρού και στα μισά χρήματα από αντίστοιχης ποιότητας ανταγωνιστικά μοντέλα”. Η απάντηση δόθηκε από τη Subaru με το 2021 Outback. Ίσως το πιο ολοκληρωμένο SUV/Crossover κάτω από τις 60.000 ευρώ. Οδηγούμε την περιπετειώδη έκδοση Adventure.

Και βεβαίως η ευχή του μήνα: “Μακάρι να υπήρχε ένα γνήσιο σπορ αυτοκίνητο, χωρίς υβριδικά συστήματα, πισωκίνητο και διασκεδαστικό”. Το λόγο εδώ έχει η Nissan με την επιστροφή του θρυλικού Ζ.

Θέλετε να συνεχίσουμε ή θα ανακαλύψετε τα δικά σας “θέλω” στις σελίδες της free press εφημερίδας μας;

👉 Διαβάστε το 7ο τεύχος εδώ!