Επιστροφή στην κανονικότητα με τέρμα τα γκάζια! Ήρθε ο Σεπτέμβριος, “Ακροπολικός” μήνας με την Ελλάδα να μπαίνει στο επίκεντρο του παγκόσμιου motorsport.

Και όπως κάθε μήνα έχουμε το ψηφιακό περιοδικό μας, τη Free Press έκδοση του trcoff.gr με θέματα και δοκιμές που μας απασχόλησαν πρόσφατα. Θέμα του μήνα… τι άλλο, η νέα Alfa Romeo Tonale. Το μοντέλο που οδηγεί τη μάρκα στην εποχή του εξηλεκτρισμού με ήπια υβριδικές και plug-in υβριδικές επιλογές. Και φυσικά το πρώτο μεσαίο SUV της Alfa.

Από την άλλη βλέπουμε και το Volkswagen Taigo, το coupe δελφάκι του T-Cross. 1000άρι, turbo, αυτόματο και βεβαίως δυναμικό σχεδιαστικά, δείχνει να έχει τη συνταγή που ψάχνουν οι νέοι στο φάσμα των 20.000-25.000 ευρώ. Το σύγχρονο coupe άλλωστε… είναι ένα SUV.

Στα αγωνιστικά νέα, το Ράλλυ Ακρόπολις μας απασχολεί έντονα σε αυτό το τεύχος και όχι άδικα. Ο εθνικός μας αγώνας ξεκινά μέσα στο ΟΑΚΑ με ένα αξέχαστο υπερθέαμα και συνεχίζεται σε γνώριμες και αγαπημένες ειδικές διαδρομές. Το παιχνίδι άλλαξε, τα κορυφαία αυτοκίνητα του WRC είναι πλέον υβριδικά, όμως ο συναγωνισμός χτυπάει κόκκινο. Οδηγοί με απίστευτες ικανότητες θα μας “ταΐσουν” σκόνη σε κλασικές και αγαπημένες “ακροπολικές” ειδικές διαδρομές. Ανάμεσά τους και ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και αδιαμφισβήτητος θρύλος του motorsport, Σεμπάνιαν Λεμπ.

Αρκετά όμως με τις συστάσεις, πάτησε το σύνδεσμο παρακάτω και διάβασε τα όλα στο τεύχος #19. Καλή ανάγνωση!

👉 Διάβασε το νέο τεύχος εδώ!