Η Free Press εφημερίδα της Β. Ελλάδας για την Αυτοκίνηση

Που είναι το αυτοκίνητό μου; Αυτή είναι μια ερώτηση που καθημερινά την ακούν όλοι οι άνθρωποι των πωλήσεων στις αντιπροσωπείες ανά τον κόσμο. Ναι, σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις των καινούριων αυτοκινήτων έχει φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά, δημιουργεί ανασφάλειες και αβεβαιότητα για το μέλλον. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν παραγγείλει ένα καινούριο αυτοκίνητο εδώ και μήνες και ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβουν!

Γιατί όμως συμβαίνει όλο αυτό; Η εύκολη απάντηση είναι “λόγω της πανδημίας”, ωστόσο ετοιμάσαμε για εσάς ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που αγγίζουμε σχεδόν κάθε πτυχή αυτού του θέματος. Με την ελπίδα να δώσουμε τις έξτρα πληροφορίες που δύσκολα θα ακούσουμε στα desk των αντιπροσωπειών.

Με καθυστερήσεις ή όχι πάντως, η αγορά φαίνεται ότι έχει επιστρέψει δυναμικότερη και ο κόσμος βγαίνει εκεί έξω, ψάχνει και συγκρίνει αυτοκίνητα. Αυτό το εισπράττουμε άλλωστε και από όλους εσάς που καθημερινά γεμίζετε τα inbox μας με ερωτήσεις για το ένα ή το άλλο αυτοκίνητο. Πόσο μάλλον αν είναι να περιμένει κανείς για κάποιους μήνες, η επιλογή θα πρέπει να ταιριάζει στα γούστα και στις ανάγκες του καθενός!

Αυτό το μήνα λοιπόν, οι δοκιμές μας δεν αφορούν καινούρια μοντέλα, αλλά best seller. Τρία αυτοκίνητα από τρεις διαφορετικές κατηγορίες, όλα διακεκριμένα στην κλάση τους! Το Toyota Corolla είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο παγκοσμίως. Το οδηγούμε στη hatchback υβριδική έκδοση. Από την άλλη στα χέρια μας βρέθηκαν η Skoda Octavia, το αυτοκίνητο που έγινε θρύλος για το value for money αλλά και τους χώρους που προσφέρει, και βεβαίως το Peugeot 2008, για πολλούς το πιο όμορφο και ποιοτικό μικρό SUV σήμερα στην αγορά.

Hatchback, sedan ή SUV λοιπόν; Και αυτό το τεύχος του trcoff.gr τα έχει όλα. Καλή μας ανάγνωση!

👉 Διαβάστε το 8ο τεύχος εδώ!