20 τεύχη free press έκδοσης, είκοσι! Συνεχίζουμε δυναμικά, με την ίδια όρεξη και αγάπη, παραμένουμε “ψηφιακοί” με όλα τα νέα του μήνα με ένα σκρολ στις οθόνες μας.

Ένα διαφορετικό τεύχος γι αυτή την “επετειακή” έκδοση, με τη νέα Ford Mustang να κοσμεί το εξώφυλλο μας και να μας θυμίζει ότι η χαρά της αυτοκίνησης και της οδηγικής απόλαυσης έχει ακόμα “ζωή”… χωρίς εξηλεκτρισμό (ακόμα), κόντρα στο ρεύμα! Φυσικά από το συγκεκριμένο τεύχος δε θα μπορούσε να λείπει το Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο έβαλε με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του motorsport! Εκκίνηση και υπερ-ειδική διαδρομή μέσα στο ΟΑΚΑ, παρουσία 65.000 θεατών να αποθεώνουν τους κορυφαίους οδηγούς. Ο αγώνας των “θεών” ολοκληρώθηκε με μία άρτια διοργάνωση, έντονο συναγωνισμό και βεβαίως απίστευτη υποδοχή από τους Έλληνες οπαδούς. Είναι ένα Ακρόπολις που σίγουρα θα θυμόμαστε.

Στα άλλα νέα του μήνα… η αυτοκίνηση αλλάζει, τα αυτοκίνητα συνεχίζουν και σταδιακά εξηλεκτρίζονται και κυρίως γίνονται πιο έξυπνα από εμάς τους οδηγούς. Τρανό παράδειγμα η νέα πρόταση της Volvo που θα αποκαλυφθεί σε ένα μήνα και θα αλλάξει τα δεδομένα στους τομείς της ασφάλειας και της τεχνολογίας. Ακόμη έρχονται το Opel Astra GSe Plug-in Hybrid αλλά και το νέο υβριδικό Toyota Corolla Cross.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι η ασφάλεια στους δρόμους έχει τεράστια σημασία! Πλέον χειμωνιάζει, νυχτώνει πιο γρήγορα και στις σελίδες του τεύχους μας θυμόμαστε κάποιες βασικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να βλέπουμε καλύτερα στο σκοτάδι όταν οδηγούμε!

Καλή ανάγνωση!

👉 Διάβασε το νέο τεύχος εδώ!