Πέντε αυτοκίνητα, κατά κύριο λόγο με σπορ ύφος. Πέντε εκπρόσωποι σε διαφορετικές κατηγορίες (μικρά, hatchback, sedan, sport και SUV) που μου άφησαν κάτι να θυμάμαι. Δεν είναι απαραίτητα τα καλύτερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία. Είναι όμως αυτά που σκέφτομαι μόλις κλείσω τα μάτια, κάποια για τις επιδόσεις τους και τα “καλλούδια” τους και κάποια για τη γενικότερη φιλοσοφία τους. Δείτε τα λοιπόν σε μια σειρά ανά μέγεθος:

Abarth 595 Competizione

Η μικρή βολίδα, ταχύτερη από ποτέ, με μπόλικο carbon και ένα set up έτοιμο για αγώνα ενιαίου. Δείτε το POV test drive στην πίστα καρτ του Νέου Ρυσίου.

Ford Focus RS

Η “καυτή” έκδοση του Focus, το αυτοκίνητο που σε κάνει Ken Block θες δε θες. Με 350 ίππους, τετρακίνηση και Drift Mode το γνωρίζω στο Drive Academy στο Ελληνικό. Δείτε το POV test drive.

Alfa Romeo Giulia 2.2D Super

Κυρία! Το αυτοκίνητο που όλοι περιμένανε, Alfisti και μη είναι εδώ. Το οδηγώ, ταξιδεύω μαζί του και αναρρωτιέμαι. Διαβάστε τις εντυπώσεις εδώ.

Ford Mustang GT

Το muscle car σε όλο του το μεγαλείο. Ωμή δύναμη, δυναμική σχεδίαση και βεβαίως πίσω κίνηση. Τι καλύτερο λοιπόν από μια πίστα να το χαρούμε, χωρίς περιορισμούς σε ελαστικά και βενζίνη! Αυτός είναι ένας οδηγικός παράδεισος. Δείτε το POV test drive εδώ.

Peugeot 3008

Είναι SUV αλλά όχι τετρακίνητο. Είναι όμως το SUV που αλλάζει τα δεδομένα, φέρνει μια νέα αντίληψη στην κατηγορία, ένα ξεχωριστό εσωτερικό και μια ποιότητα κύλισης που άνετα το χαρακτηρίζει ως premium μοντέλο. Άλλωστε βραβεύτηκε και ως το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”. Δείτε το POV test drive εδώ.

 

Τι θα φέρει λοιπόν το 2018;

Καλή Χρονιά σε όλους μας!!!