Το νέο Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, σε μόλις 25 τεμάχια. Ναι, εικοσιπέντε!

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες συνεργασίας, η Bentley Motors και η ωρολογοποιία Breitling παρουσιάζουν το Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition, ένα συλλεκτικό ρολόι που θα παραχθεί σε μόλις 25 κομμάτια.

Το Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition είναι μία σύγχρονη έκφραση των αυθεντικών ρολογιών χειρός Breitling Premier, της δεκαετίας του 1940. Το ρολόι διαθέτει κάσα 42 χιλ. σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων, ορθογώνια κουμπιά χρονογράφου και χρυσό-καφέ δερμάτινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Η διάφανη στο πίσω μέρος κάσα είναι από κρύσταλλο ζαφειριού, που αποκαλύπτει την υπέροχη κίνηση της 22 καρατίων χρυσής ταλαντούμενης μάζας. Το αποκορύφωμα είναι ο ειδικός μηχανισμός tourbillon του χρονογράφου, ευδιάκριτος μέσα από το βαθυπράσινο καντράν, που θυμίζει το British Racing Green. Χρώμα που σχετίζεται με προγενέστερα μοντέλα της συνεργασίας Bentley και Breitling.

Παίρνοντας κίνηση από το Manufacture Caliber B21, ο πιστοποιημένος κατά COSC μηχανισμός tourbillon προσφέρει περίπου 55 ώρες εφεδρεία ισχύος και είναι ανθεκτικός στο νερό έως και βάθος 100 μέτρων.

Το συλλεκτικό αυτό ρολόι κυκλοφορεί σε μόλις 25 κομμάτια, με κόστος 49.000 ευρώ έκαστο! Περισσότερες πληροφορίες για τον μοναδικής αισθητικής χρονογράφο εδώ: https://shop.bentleymotors.com/blogs/partnerships/breitling