Η Hyundai στο πολυ-σύμπαν του Spider-Man

Στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων “Spider-Man: Across the Spider-Verse” η Hyundai μας δείχνει την ιπτάμενη έκδοση του ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου Prophecy.

Η Hyundai και η Sony Pictures ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μια ταινία υπερηρώων. Αυτή τη φορά στην ταινία κινουμένων σχεδίων “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, ο αγαπητός ήρωας Miles Mοrales, ο εναλλακτικός Spider-Man από ένα άλλο σύμπαν, συναντά στο δρόμο του μια ιπτάμενη έκδοση του ηλεκτροκίνητου concept της Hyundai, το Prophecy. Παράλληλα, στα πλαίσια της καμπάνιας της η μάρκα θα προβάλλει τα ηλεκτρικά οχήματα IONIQ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση του Spider-Man με κάποιο Hyundai, αφού στο παρελθόν είδαμε τον Peter Parker (Tom Holland) με το ηλεκτρικό IONIQ 5 και παλαιότερα με το Tucson. Τώρα, η νέα ταινία “Spider-Man: Across the Spider-Verse” έρχεται ως συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων, “Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Η πρεμιέρα της νέας ταινίας στους κινηματογράφους θα γίνει τον Ιούνιο του 2023.