Σου αρέσουν τα Peugeot; Πάρε μία τσάντα

Η Peugeot λανσάρει 10 νέα προϊόντα ταξιδιού, επεκτείνοντας την σειρά των exclusive ειδών της για τους πελάτες της. Σχεδιασμένα από τους δημιουργούς της στο Peugeot Design Lab, η νέα σειρά προϊόντων είναι εμπνευσμένη από την σχεδιαστική φιλοσοφία των νέων 3008 και 5008 και διατίθενται online από το Peugeot online shop.
Οι 10 νέες τσάντες και τα δερμάτινα προϊόντα που λανσάρονται, διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από τα 59 και φθάνουν έως τα 259 ευρώ, περιλαμβάνοντας από πορτοφόλια και τσάντες ώμου μέχρι χαρτοφύλακες και τσάντες ταξιδιού. Η σειρά ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του εσωτερικού των νέων 3008 και 5008, συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία με μαύρο ή γκρι ύφασμα υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, υπάρχει μία δεύτερη σειρά αποσκευών με πιο σπορτίφ χαρακτήρα, που διαθέτει ως κυρίαρχα στοιχεία το μαύρο δέρμα με τις κόκκινες ραφές και τμήματα με όψη ανθρακονημάτων.
Εκτός από τις τσάντες και τα πορτοφόλια, η Peugeot έχει ακόμη και μια σειρά με ρολόγια, είδη ρουχισμού, κοσμήματα και είδη σπιτιού, τα οποία είναι διαθέσιμα στο boutique.peugeot.com.