Πως θα ήταν το Star Wars αν όλλοι οδηγούσαν αυτοκίνητα; Τι θα οδηγούσε ο Darth Vader και τι ο Luke Skywalker;

Όλοι αγαπάμε τις ταινίες Start Wars, αλλά αφού είμαστε εδώ προφανώς αγαπάμε και τα αυτοκίνητα. Ακολουθούν λοιπόν μερικές τετράτροχες δημιουργίες φανερά επηρεασμένες από τον “Πόλεμων των Άστρων”. Εσείς με ποια πλευρά είστε…;

Η πλευρά του Φωτός

Countach-A-Wing
Countach-A-Wing

Η Lamborghini A-wing του Wedge Antilles

Αυτή η τροποποιημένη Lamborghini Countach είναι εμπνευσμένη από τα γρήγορα μαχητικά A-wing, με πλευρικό οπλισμό αλλά και νέου τύπου αεροτομή για να ταξιδεύει με την… ταχύτητα του φωτός!

Millenium-Falcon-Charger
Millenium-Falcon-Charger

Το Milliennium Hellcat του Han Solo

Το Dodge Charger Hellcat με πινελιές αλά Millennium Falcon και φωτιστικά εμπρός που θυμίζουν τους sublight κινητήρες του σκάφους.

Luke’s Skywalker MX-5

Το Mazda MX-5 Land Speeder του Luke Skywalker

Το ολοκαίνουριο MX-5 του νεαρού Luke Skywalker με το οποίο τρυγιρνά στις ερήμους του πλανήτη Tatooin. Προφανώς επηρεασμένο από το X-34 Land Speeder.

Η πλευρά του Σκότους

Alfa Stormtrooper

Alfa Romeo Giulia Stormtrooper

Πριν καλά καλά προλάβει να κυκλοφορήσει, η Alfa Romeo Giulia έχει το δικό της ρόλο στο Star Wars, έστω και με ένα απλό rendering σε ρόλο στρατιώτη της Αυτοκρατορίας.

Sith NSX

Το Hornda NSX του Darth Maul

Το Honda NSX βγάζει… κέρατα και γίνεται Hornda. Σε κόκκινο-μαύρο χρωματισμό βεβαίως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το προσωπικό αυτοκίνητο του Darth Maul.

Darth Z4 Vader

Η BMW Z4 Death Star του Darth Vader

Ναι, η Z4 είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο για τον υπερ-κακό Darth Vader. Ειδικά μάλιστα αυτή η Death Star Edition (προσέξτε τα σήματα που αντικαθιστούν αυτά της BMW)! Με σπόιλερ και οροφή που θυμίζουν το κράνος του, η Z4 ασκεί την ίδια επιρροή με αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα των Star Wars.

Λείπε μόνο ο Yoda με ένα… Skoda

Υπάρχουν τέλος φήμες ότι σχεδιάστηκε και ένα μικρό πράσινο Skoda Citigo εμπνευσμένο από τον μικροκαμωμένο δάσκαλο Jedi, αλλά δε δόθηκε στη δημοσιότητα γιατί πολύ απλά δε θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με τη Z4 του Darth Vader…