Πέντε αστέρια στο νέο Nissan Juke από τον Euro NCAP

Το ολοκαίνουργιο Nissan Juke, έλαβε την κορυφαία αξιολόγηση πέντε αστέρων για το 2019 από το Independent European New Car Assessment Program (Euro NCAP), με επαίνους για την αντοχή του και την κορυφαία στην κατηγορία του τεχνολογία πρόληψης ατυχημάτων.

Στην προστασία των ενηλίκων επιβατών το νέο μοντέλο βαθμολογήθηκε με 94% και στην προστασία των παιδιών με 85%, τοποθετώντας το ψηλά στην κατηγορία των μικρών SUV, για το 2019. Αυτό συμβαίνει χάρη στην προηγμένη ενισχυμένη δομή του Juke, καθώς και στην χρήση χάλυβα εξαιρετικά υψηλής αντοχής σε περιοχές – κλειδιά για τη βελτίωση της ακαμψίας, επιτρέποντας ταυτόχρονα την απορρόφηση και τη διάχυση της δύναμης πρόσκρουσης, πριν φθάσει στην κυψέλη ασφαλείας των επιβατών.

Οι τιμές του νέου Nissan Juke ξεκινούν στην ελληνική αγορά από τις 17.900€ για την έκδοση Energy με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και από τις 20.900€ με το αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων DCT (διπλού συμπλέκτη), στην έκδοση Acenta. Περισσότερα για τις τιμές δείτε εδώ. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στη χώρα μας προς το τέλος του Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμη: