Η BMW και η AirConsole φέρνουν το gaming στο αυτοκίνητο

Με την AirConsole, οι παίκτες μπορούν να παίζουν video games στη νέα τους BMW i5, για παράδειγμα περιμένοντας να φορτίσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Τα casual games επιλέγονται και παίζονται εύκολα με διαισθητικό έλεγχο. Η γκάμα παιχνιδιών που είναι διαθέσιμη για την είσοδο της νέας BMW Σειράς 5 στην αγορά περιλαμβάνει αγωνιστικά και αθλητικά παιχνίδια, καθώς και παιχνίδια προσομοίωσης, στρατηγικής, jump-and-run και puzzle. Το portfolio των διαθέσιμων παιχνιδιών θα εξελίσσεται συνεχώς.

Η BMW και η AirConsole ανακοινώνουν επίσης την προσθήκη του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», του δημοφιλούς κουίζ που θα έρθει σε μια ολοκαίνουργια έκδοση σχεδιασμένη ειδικά για in-car gaming. Ο συνδυασμός του εύκολου ελέγχου μέσω smartphone που λειτουργεί ως κεντρικό χειριστήριο με εμβληματικά στοιχεία από το αυθεντικό τηλεπαιχνίδι θα δημιουργήσει μια διασκεδαστική και καινοτόμο εμπειρία για έναν και περισσότερους παίκτες. Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» θα διατίθεται για τα οχήματα BMW και MINI με την AirConsole App κατά τη διάρκεια του 2024.