Επιβάτης στη θέση του οδηγού. Πως είναι;

Μια βόλτα στον αυτοκινητόδρομο με τον Jack μπορεί να μην είναι αυτό που φανταζόμαστε. Ο Jack είναι ένα αυτόνομο πρωτότυπο Audi A7 (έτσι το αποκαλούν χαϊδευτικά οι άνθρωποι της Audi) και το τελευταίο διάστημα «κερνάει» βόλτες στον αυτοκινητόδρομο Α9, βόρεια του Μονάχου.
Επιλεγμένοι πελάτες και οπαδοί της μάρκας ζουν την εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης, σε μια προσπάθεια της Audi να δώσει στο κοινό την εικόνα για αυτά που έρχονται. Τα ταξίδια του κοινού ξεκινούν στο myAudi Sphere στο αεροδρόμιο του Μονάχου και η διαδρομή ακολουθεί τον Α9, που αποτελεί τμήμα του Πεδίου Δοκιμών Ψηφιακών Αυτοκινητόδρομων. Με μια κανονική ροή κυκλοφορίας το ταξίδι της αυτόνομης οδήγησης διαρκεί περίπου 60 λεπτά, ενώ ένας ειδικός της Audi είναι πάντα μαζί με τους επιβάτες στο αυτοκίνητο.
Μετά την ολοκλήρωση του «ταξιδιού» οι μετέχοντες ερωτώνται για την εμπειρία τους, ενώ οι εντυπώσεις τους αξιοποιούνται για την ανάπτυξη των μελλοντικών λειτουργιών της αυτόνομης οδήγησης. Οι βόλτες με τον «Jack» ξεκίνησαν από τις 20 Ιουλίου και θα συνεχιστούν όλο τον Αύγουστο. Οι συμμετέχοντες στη δοκιμαστική οδήγηση προκύπτουν μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των social media της Audi Γερμανίας.