Ερχονται αυτοκίνητα-ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη!

Αυτό είναι ένα όχημα με τεχνητή νοημοσύνη και παρά το γεγονός ότι δε θα το δούμε να κυκλοφορεί στα κοντά, είναι μια ένδειξη για το που πηγαίνει η αυτοκίνηση. Το πρωτότυπο Honda NeuV θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Consumer Electronics Show (CES) στο Las Vegas στις αρχές του 2017.
Το Honda NeuV είναι ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη και ρόδες!
Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και των μεγάλων δεδομένων που μεταμορφώνουν την εμπειρία της μετακίνησης, το Cooperative Mobility Ecosystem (Συνεργατικό Οικοσύστημα Μετακίνησης) αποτελεί μια κλεφτή ματιά στο μέλλον. Στην Έκθεση Consumer Electronics Show η Honda προσφέρει διαδραστικές και βιωματικές εμπειρίες σχεδιασμένες για να αναδείξουν ένα μελλοντικό τεχνολογικό μονοπάτι που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της μετακίνησης. Από τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης μέχρι τη δημιουργία νέων τρόπων συνδεσιμότητας των αυτοκινήτων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής. Ανάμεσα στα εκθέματα ξεχωρίζει το NeuV, ένα πρωτότυπο αυτοματοποιημένο EV για καθημερινές μετακινήσεις που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη (AI) με την ονομασία “emotion engine” και προσφέρει νέες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τους επιβάτες και νέα αξία στους πελάτες.
Επιδιώκοντας συνεχώς ανοιχτές καινοτομίες και συνεργασίες, η Honda θα ανακοινώσει πρωτοβουλίες με εταιρείες startup και παγκόσμιες φίρμες που θα δημιουργήσουν μία πιο παραγωγική και απολαυστική εμπειρία μετακίνησης.