Μια Bugatti Chiron φτιαγμένη από LEGO [video]

Το να αγοράσεις μια Bugatti Chiron απαιτεί πολλά χρήματα, αφού ένα αυτοκίνητο κοστίζει περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Όμως τι γίνεται αν θέλεις πραγματικά πολύ μία και τα χρήματα σου φτάνουν μόνο για τουβλάκια της LEGO;

Αυτή είναι μια Bugatti Chriron φτιαγμένη από 1.000.000 τουβλάκια LEGO, η οποία δημιουργήθηκε από την ίδια την εταιρία των δημοφιλών κατασκευών. Το μέγεθος της είναι ίδιο με την πραγματική, ενώ η λεπτομέρεια στην κατασκευή προχωράει στο εσωτερικό αλλά και στον ίδιο τον κινητήρα. Μάλιστα, ο κινητήρας που είναι επίσηςκατασκευασμένος από μερικές χιλιάδες LEGO, αποδίδει ηλεκτρική ισχύ 5,3 ίππων, γεγονός που κάνει το αυτοκίνητο πραγματικά οδηγήσιμο με ταχύτητες έως 28 km/h. Εντάξει, δεν είναι και τόσο γρήγορη, αλλά μη ξεχνιόμαστε μιλάμε για LEGO με ρόδες.

LEGO Bugatti Chiron

Πώς όμως φτιάχνεις μια Bugatti από LEGO;

Η Chiron αυτή έγινε από την ίδια τη LEGO στα πλαίσια προώθησης του νέου μέλους της οικοηγένειας LEGO Technic. Ο καθένας μας μπορεί να αποκτήσει και να συναρμολογήσει το νέο μοντέλο. Αποτελείται από 42.000+ κομμάτια και κοστίζει 460 ευρώ. Δείτε το εδώ. Πως όμως κατασκευάστηκε αυτό το 1:1 μοντέλο; Δείτε στο video παρακάτω: