Αυτό το drone είναι πιο γρήγορο και από το Nissan GT-R

Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 1,3 δευτερόλεπτα, αυτό δεν είναι απλά ένα drone. Είναι το GT-R Drone, ένα από τα ταχύτερα FPV (First Person View) του είδους στον κόσμο και για να μας δείξει η Nissan την ταχύτητα του το έβαλε αντιμέτωπο με ένα Nissan GT-R στην πίστα του Silverstone.
Nissan GT-R vs Drone GT-R…

Εφοδιασμένο με όλη την τεχνολογία αιχμής στην κατασκευή των drone, το συγκεκριμένο ιπτάμενο “παιχνίδι” κατασκευάστηκε για να μπορεί να ακολουθεί το νέο Nissan GT-R κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτων σε πίστα. Μόνο που το drone που σχεδιάστηκε ειδικά από τον οίκο Tornado XBlades Racing, παγκόσμιο πρωταθλητή του Drone Prix, είναι ταχύτερο από ένα GT-R αφού μπορεί και κάνει το 0-100 km/h σε 1,3 δευτερόλεπτα.
Και για του λόγου το αληθές, η Nissan έβαλε τα δύο GT-R (Nissan και Drone) αντιμέτωπα σε ένα γύρο στο Silverstone. Στο τιμόνι του αυτοκινήτου κάθισε ο επαγγελματίας οδηγός της NISMO, Ricardo Sanchez, ενώ στα χειριστήρια του Drone βρέθηκε ο James Bowles, πρωταθλητής του British National Drone Racing για το 2015. Το τι έγινε θα δούμε στο video που ακολουθεί: