Η Fiat λανσάρει επισήμως το 124 Spider [videos]

Μέσα από μια διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, η FCA ανακοίνωσε επισήμως το λανσάρισμα του Fiat 124 Spider, το οποίο ήδη μπορεί να παραγγείλει κάποιος και στην Ελλάδα, με τις πρώτες παραδόσεις  να υπολογίζονται για το Σεπτέμβριο.

Το Fiat 124 Spider επαναφέρει τη μάρκα σε αυτή την απολαυστική κατηγορία αυτοκινήτων.

Το νέο roadster της Fiat (δείτε το πιο αναλυτικά εδώ) κυκλοφορεί σχεδόν 50 χρόνια μετά από το πρώτο μοντέλο. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, τις 124 Spider και Luxury, σε συνδυασμό με 8 χρώματα αμαξώματος. Μπορείτε να παίξετε με το ελληνικό online cofigurator εδώ. Η τιμή για το βασικό Fiat 124 Spider ξεκινά από 31.000* ευρώ και σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 4 αερόσακους, air condition, MP3-radio με USB, δερμάτινο τιμόνι, cruise control, 16άρες ζάντες και start button. Η πιο πλούσια έκδοση Luxury (από τις 33.000* ευρώ) έχει επιπλέον ζάντες 17 ιντσών, δερμάτινα καθίσματα, ασημί απόχρωση σε roll-bar και πλαίσιο παρμπρίζ, επιχρωμιωμένη διπλή απόληξη εξάτμισης, προβολείς ομίχλης και αυτόματο κλιματισμό.

Δείτε παρακάτω δύο επίσημα video για τη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά του Fiat 124 Spider, μαζί με το επίσημο διαφημιστικό σποτ:

*Οι τιμές είναι αυτές που ανακοίνωσε η Fiat τον περασμένο Απρίλιο και είναι με προηγούμενο καθεστώς ΦΠΑ και τελών ταξινόμησης.