Το M-Sport Ford Puma Rally1, το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο η Ford θα τρέξει στο WRC το 2022, μετατρέπει το εργοστάσιο της Ford στην Κραϊόβα σε ειδική διαδρομή.

Επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον εορτασμό της επετείου παραγωγής 1 εκατομμυρίου οχημάτων από τη μονάδα συναρμολόγησης οχημάτων της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, η Ford παρουσιάζει το εξηλεκτρισμένο M-Sport Ford Puma Rally1 με ένα βίντεο που γυρίστηκε εκεί και κυριολεκτικά… ηλεκτρίζει.

Το σύντομο αλλά απολαυστικό φιλμ έχει ως πρωταγωνιστή το αγωνιστικό Puma Rally1 και συμπρωταγωνιστές τον οδηγό της M-Sport Ford World Rally Team (WRT) Adrien Fourmaux αλλά και τους ανθρώπους της Ford Craiova που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του απλού Puma. Το Pyma Rally1 θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο FIA World Rally Championship (WRC) στο Ράλι Μόντε Κάρλο τον Ιανουάριο, στον πρώτο αγώνα της σεζόν του 2022.

Ένα κρυμμένο μυστικό;

Το video περιλαμβάνει κάποια “Easter eggs” κρυμμένα μέσα στο βίντεο. Μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν τι να περιμένουμε από τη Ford. Και αυτό που ίσως μας έμεινε στο τέλος είναι η “TOP SECRET” πόρτα με το επόμενο ST πρότζεκτ. Και βλέποντας από το φινιστρίνι στην πόρτα, είναι πλέον ξεκάθαρο πως θα δούμε τον εξηλεκτρισμό κάποιας κορυφαίας έκδοσης. Θα είναι λοιπόν ένα Puma ST Hybrid ή κάτι άλλο;