Σχεδιάζοντας το νέο Micra σε επαυξημένη πραγματικότητα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σχεδιάσεις κάτι, ωστόσο αυτή η εντυπωσιακή VR σχεδίαση είναι το κάτι άλλο! Πόσο μάλλον όταν ο καλλιτέχνης Stephen Wiltshire σχεδιάζει το νέο Nissan Micra έχοντας μόλις 60 δευτερόλεπτα για να το δει και να αποστηθίσει τις γραμμές του!
Ο Steven Wiltshire είναι γνωστός για τη φωτογραφική του μνήμη και τα μονόχρωμα σκίτσα του που απεικονίζουν αστικό περιβάλλον. Τα σκίτσα του είναι ιδιαίτερα λεπτομερή, και αυτό που τα κάνει ακόμα πιο συναρπαστικά είναι ότι αποτυπώνει στο χαρτί τις οπτικές εικόνες που έχει μετά από μια βόλτα με ελικόπτερο που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.
Όντας πρόθυμος να δοκιμάσει μια νέα πράγματα, απεδέχθηκε την πρόκληση της Nissan να σχεδιάσει το νέο Micra, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Tilt Brush της Google. Πρόκειται για μια καινοτόμο δημιουργική εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας,  που επιτρέπει στους χρήστες της να ζωγραφίζουν τρισδιάστατα, χρησιμοποιώντας το οπτικό σύστημα HTC Vive VR. Δείτε το video για να καταλάβετε τι εννοούμε:
Υπενθυμ΄ζουμε ότι το νέο Nissan Micra θα κατασκευάζεται στην Γαλλία και οι πωλήσεις του στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017.