Μάστορας τρακάρει στο Nürburgring με το van της δουλειάς

Είναι γνωστό ότι στο Nürburgring τις ημέρες του κοινού μπορεί κανείς να δει σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο κάποιος… μάστορας μπήκε με το βανάκι της δουλειάς! Στην κυριολεξία μάστορας και μάλιστα γυψοσανιδάς. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη…

Driftάρει το Vivaro στο ‘Ring; Όχι!

Τι καλύτερο από ένα γύρο στο Nürburgring μετά από ένα μερεμέτι; Κάτι τέτοιο φαίνεται να σκέφτηκε ο οδηγός του Opel Vivaro, ο οποίος δε δίστασε να μπει στην Πράσινη Κόλαση και να τρέξει ανάμεσα στις Porsche 911 GT3 και BMW M3. Το αποτέλεσμα βεβαίως ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενο, αφού ο μάστορας το πήγαινε το Vivaro τάπα! Στην έξοδο της κατηφορικής στροφής Eschbach έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στη μπαριέρα.

Το να μπει κανείς στο ‘Ring με ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι τουλάχιστον ανεύθυνο και επικίνδυνο, ειδικά όταν μπαίνει αποφασισμένος να πιέσει στα όρια του οχήματος. Έχουμε δει πολλά στη γερμανική πίστα και μάλιστα από πρώτο πλάνο κατά την επίσκεψη μας εκεί (διαβάστε εδώ την εμπειρία μας), συμπεριλαμβανομένου ακόμη και τουριστικού λεωφορείου. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο, αυτοί οι οδηγοί πρέπει να διώχνονται για πάντα από το ‘Ring, ότι και αν οδηγούν.