Το “The Grand Tour” κόστισε 2,8 εκ. ευρώ στην πρώτη μόλις σκηνή

Το τηλεοπτικό τρίο των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May επιστρέφει στις 18 Νοεμβρίου με το The Grand Tour, το νέο αυτοκινητιστικό show που θα προβάλει το Amazon. Μάλιστα, βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η πρώτη μόλις σκηνή του εναρκτήριου επεισοδίου κόστισε περί τα 2,8 εκ. ευρώ και είναι δίχως αμφιβολία η πιο ακριβή σκηνή όλων των εποχών που θα δούμε στη μικρή οθόνη.
Για την πρώτη “χρυσή” σκηνή του The Grand Tour, η παραγωγή χρησιμοποίησε 150 αυτοκίνητα, 2.000 κομπάρσους petrolheads, ξυλοβάτες, ακροβάτες και… έξι αεροπλάνα! Στην εισαγωγή του νέου show οι Clarkson, Hammond και May οδηγούν στην έρημο της Καλιφόρνια τρεις “φτιαγμένες” Ford Mustang στα χρώματα αμερικανικής σημαίας. Πίσω τους θα ακολουθούν μια Rolls-Royce και μια Bugatti Veyron.

Το The Grand Tour θα βγει στον αέρα του Amazon Prime στις 18 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή για 12 εβδομάδες. Οι παρουσιαστές του έχουν συμφωνήσει για συνεργασία 3 ετών, συνεπώς και θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 36 επεισόδια στα επόμενα 3 χρόνια. Και όπως μπορούμε να δούμε στο πρώτο trailer, υπάρχει το γνωστό άρωμα από το παλιό Top Gear με κορυφαία τηλεοπτικά πλάνα και πανάκριβα supercars να οδηγούνται στο όριο…