Το Ford Ranger Black Edition στο απόλυτο σκοτάδι

Ένα πολύ σκοτεινό σκηνικό με απόλυτα απαιτητικές και σκληρές συνθήκες επέλεξε η Ford για να λανσάρει τη νέα ολόμαυρη και σκληροτράχηλη ειδική έκδοση του Ford Ranger.

Το Ford Ranger Black Edition βασίζεται στη δημοφιλή σειρά Limited. Είναι βαμμένο μαύρο με μαύρο φινίρισμα στη μάσκα, αλουμινένιες ζάντες, μπάρα οροφής, και λοιπές εξωτερικές λεπτομέρειες. Το αυτοκίνητο θα πωλείται μόνο σαν Double Cab ενώ θα παραχθούν μόνο 2.500 αντίτυπα.

Η Ford λανσάρει την ειδική έκδοση μέσα από τις προσωπικές ιστορίες τριών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στο Longyearbyen. Πρόκειται για τη βορειότερη πόλη του κόσμου. Στην ταινία παρακολουθούμε ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Ranger Black Edition στην καθημερινότητά τους.

Σκοτάδι επί 110 ημέρες το χρόνο

Για περισσότερες από 110 ημέρες, οι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και οδηγούν στο απόλυτο σκοτάδι. Αυτό το μέρος δεν είναι για όλους. Ούτε για όλους τους ανθρώπους αλλά ούτε και για όλα τα αυτοκίνητα. Η παραγωγή της ταινίας – που αποτελεί δημιουργία του βραβευμένου σκηνοθέτη Toby Dye – έγινε από την RSA Films London. Μία εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών διαφημίσεων που ανήκει στον διάσημο παραγωγό και σκηνοθέτη Ridley Scott.