7ο Rally Regularity Κορίνθου στις 24 Σεπτεμβρίου

Τα 170+ χιλιόμετρα και οι 8 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας θα οδηγήσουν τα πληρώματα του 7ου Rally Regularity Κορίνθου, αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ, μέσα από τις ομορφότερες διαδρομές της Κορινθίας, αυτή την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2023.

Οργανωτής η έμπειρη αγωνιστική λέσχη αυτοκίνητου Κορινθίας με την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΚΕ.Π.Α.Π.) του Δήμου Κορινθίων. Ο αγώνας έχει νέο σχεδιασμό, οι μέσες ωριαίες ταχύτητες  των 8 δοκιμασιών έχουν στόχο την διασκέδαση με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια, χωρίς υπερβολές, με περισσότερες από 60 δορυφορικές μετρήσεις με την χρήση του ελληνικού συστήματος χρονομέτρησης ακριβείας TrailTrack.

Η διαδρομή έχει καταγραφεί με ακρίβεια μέτρου με τη χρήση του οργάνου ακριβείας TrailTrip, με αισθητήρα σε πίσω δεξί τροχό προσθιοκίνητου οχήματος και ελαστικά χαμηλού προφίλ με στόχο πάντα τη μέγιστη ακρίβεια. Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, κάτω απο το άγαλμα του Πήγασου.

Η διαδρομή του αγώνα, μια μικρή Οδύσσεια μέσα στα όρια της Κορινθίας, θα μας ταξιδέψει απο την λίμνη Βουλιαγμένης και το ακρωτήριο Ηραίο, στον Οσιο για μια σφικτή κατάβαση, στις ακροπολικές Ντράσσα και Αγ. Ιωάννη, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Αρχαίες Κλεωνές και η Αρχαία Νεμέα καθώς και αρκετές ακόμα εκπλήξεις! Ο τερματισμός στην Αρχαία Κόρινθο όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή, περιλαμβάνει και γεύμα για τα πληρώματα προσφορά της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Κορινθίας.