Αρχική Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Σε ηλικία 18 ετών, πίσω στο 1996, έγραφε τα πρώτα άρθρα, ενώ από το 1999 ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία ως συντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά αυτοκινήτου. Το 2006 ίδρυσε το www.trcoff.gr. Είναι διαπιστευμένος δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου) και της διεθνούς IFJ (International Federation of Journalists).
Μάνος Ράλλης
Ο υπεύθυνος ύλης και εκ των ιδρυτών του "αδελφού" High Octane. Λατρεύει τα αυτοκίνητα που αφήνουν τον οδηγό να συμμετέχει στην οδήγηση και που του παρέχουν feeling ασχέτως αν είναι τα πιο γρήγορα ή όχι. Στην καθημερινότητά του κυκλοφορεί με ένα Mini του 1979. Φανατικός του motorsport κάθε μορφής ξεκίνησε τους αγώνες στα καρτ σε ηλικία 6 ετών, ενώ σε κάθε ευκαιρία μπαίνει στο bucket του Renault Clio Cup X85 της Halkias Racing.
Στο ξεκίνημα του ειδικού τύπου, έγραφε τις πρώτες δοκιμές αυτοκινήτων στις αρχές των ‘80s. Με βαριά ιστορία σε εφημερίδα, περιοδικό, τηλεόραση και ραδιόφωνο, πλέον και διαδικτυακός. Η μακροχρόνια επαφή με το χώρο της δημοσιογραφίας και η μεταφορά από την πένα, στη γραφομηχανή και τέλος στο laptop, συνεχίζεται και συνοδεύεται από την εξέλιξη της ίδιας της αυτοκίνησης.
Ενεργός φοιτητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ παράλληλα δηλώνει λάτρης των αυτοκινήτων και ιδιαίτερα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με συνεχή παρακολούθηση των αγώνων ως θεατής τα τελευταία 5 χρόνια στη Β. Ελλάδα, το μεράκι και το πάθος για το χώρο δίνουν το κίνητρο για την σύνταξη ενημερωτικού υλικού σχετικά με τα νέα του πρωταθλήματος.