Ράλλυ Ακρόπολις: Εργοστασιακή συμμετοχή της Citroen Καρέλλης

Ο Χρυσόστομος Καρέλλη με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, συμμετέχουν και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις με ένα Citroen C3 Rally2.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέψει η ομάδα της Citroen Καρέλλης είναι εξελιγμένο από την αγωνιστική ομάδα TRT της Ουγγαρίας, που  υποστηρίζεται  και συνεργάζεται, εδώ και χρόνια,  με την επίσημη ομάδα Citroen Racing της Γαλλίας. Η TRT βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και πρόσφατα έγινε η παρουσίαση της ομάδας την οποία πλαισιώνουν και οι μηχανικοί της KARELLIS GROUP.

Σχετικά με το αγωνιστικό C3 Rally2, αυτό κινείται από κινητήρα 1,6 λτ, αποδίδει 282 ίππους, ροπή 400 Nm και μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω σειριακού 5τάχυτου κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη. Ο Χρυσόστομος Καρέλλης και ο Ηλίας Παναγιωτούνης δεν είναι μόνο ένα έμπειρο ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο “Ακρόπολις”, αλλά μία ομάδα με την αγάπη για την αυτοκίνηση, βαθιά ριζωμένη στο DNA της. Σημαντικό είναι επίσης πως ο επικεφαλής της KARELLIS GROUP, Χρυσόστομος Καρέλλης, αποτελεί τη δεύτερη γενιά ενός ομίλου που εκπροσωπεί στην Κεντρική Ελλάδα τις μάρκες Citroen, Opel, DS Automobiles, Peugeot, Mazda, Jeep, Isuzu, και πρόσφατα την MG.