Ειδική έκδοση Nissan JUKE Kiiro

Nissan JUKE Kiiro

Η Nissan θα προσφέρει μια ειδική έκδοση του JUKE με την ονομασία «Kiiro», βασισμένη στην πλούσια εμπειρία της στον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κυκλοφορία της περιορισμένης έκδοσης JUKE Kiiro, η Nissan έχει συνάψει μια διαφημιστική συνεργασία με την Warner Bros. Pictures, για να υποστηρίξει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της ολοκαίνουργιας επικής ταινίας The Batman. Η ταινία, από τις πιο πολυαναμενόμενες του 2022, βρίσκει τον Batman  σε ένα ταξίδι από την εκδίκηση προς την ελπίδα. Αντίστοιχα, το Nissan JUKE Kiiro ενσαρκώνει το ίδιο πνεύμα, που “εξυψώνει” ένα ταξίδι ανακάλυψης.

Nissan JUKE KiiroΑποκαλούμενη (από την ιαπωνική λέξη) Kiiro, που σημαίνει “Κίτρινο”, αυτή η ειδική έκδοση αποκαλύπτει ένα νέο και πολύ μοντέρνο εξωτερικό χρώμα του JUKE, το Ceramic Grey. Αυτό συμπληρώνεται από την προσθήκη λαμπερών κίτρινων φινιρισμάτων “spiced lemon” στο κάτω μέρος  του μπροστινού προφυλακτήρα, στα μαρσπιέ  και στον πίσω προφυλακτήρα. Μια πρόσθετη λεπτομέρεια είναι το φινίρισμα αλουμινίου στο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα. Οι ζάντες είναι 19 ιντσών και προέρχονται  από την κορυφαία έκδοση Tekna. Έχουν  μαύρο χρώμα  ωστόσο για να δώσουν τη δική τους πινελιά στην ειδική έκδοση. Υπάρχει ακόμη ένα σχεδιαστικό παιχνίδι με γραφικά στους καθρέφτες και τις άκρες της οροφής.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν δερμάτινη επένδυση σε μαύρο και γκρι μεταλλικό χρώμα. Ακόμη, υπάρχουν κίτρινες ραφές και μια ετικέτα αλουμινίου στην κεντρική κονσόλα που «υπογράφει» αυτή την ειδική έκδοση. Το JUKE Kiiro θα περιοριστεί σε μόνο 5.000  αυτοκίνητα, ακολουθώντας τις προηγούμενες ειδικές εκδόσεις JUKE Kuro (μαύρο) και Shiro (λευκό) της πρώτης γενιάς του μοντέλου.