Τέσσερα νέα πρωτότυπα από τη Nissan

Η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας» (New Energy Vehicles – NEV) στο σαλόνι αυτοκινήτου Auto China 2024.

Τα πρωτότυπα νέα μοντέλα της Nissan που αποκαλύφθηκαν είναι δύο αμιγώς ηλεκτρικά και δύο plug-in υβριδικά. Αποτελούν μια κοινή προσπάθεια με την Dong Feng με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των μελλοντικών αναγκών κινητικότητας των πελατών στην Κίνα.

Το Nissan Epoch Concept είναι ένα EV σεντάν για οδηγούς σε αστικές και προαστιακές περιοχές, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους με το design και τις τεχνολογίες. Το concept διαθέτει Internet of Things διευρυμένο με τεχνητή νοημοσύνη και ο εικονικός προσωπικός βοηθός του κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο άνετη μέσω επικοινωνίας που αναγνωρίζει τα συναισθήματα.

Το Nissan Epic Concept είναι ένα EV SUV ιδανικό για περιπετειώδη ζευγάρια που εξερευνούν τα Σαββατοκύριακα, με αυτόνομη οδήγηση τόσο στην πόλη όσο και στους αυτοκινητόδρομους. Το όχημα μπορεί να λειτουργήσει ως κινητή πηγή ενέργειας, με ηλεκτρισμό για την τροφοδοσία εξοπλισμού, κάμπινγκ ή πάρτι. Ακόμα, οι ενσωματωμένες τεχνολογίες του υποστηρίζουν και δημιουργούν χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το Nissan Era Concept είναι ένα plug-in υβριδικό SUV που υποστηρίζει τον αστικό τρόπο ζωής και είναι κατάλληλο για νέους επιχειρηματίες που βλέπουν το αυτοκίνητό τους ως δεύτερο σπίτι. Με ένα διασυνδεδεμένο σύστημα ψυχαγωγίας και καθίσματα «μηδενικής» βαρύτητας, ο προηγμένος έλεγχος σε όλους τους τροχούς e-4ORCE και η ενεργή αερανάρτηση παρέχουν άνετη και σίγουρη οδήγηση.

Τέλος, το Nissan Evo Concept plug-in υβριδικό σεντάν είναι τέλειο για το Σαββατοκύριακο και δημιουργεί ιδιαίτερες στιγμές για όλη την οικογένεια. Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας, ο εικονικός προσωπικός βοηθός με βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στην άνετη οδήγηση.

Στρατηγική για την Κίνα

Η στρατηγική της Nissan βασίζεται στο σύνθημά της «In China for China», με έμφαση στην εταιρική αξία και τη συνολική ανταγωνιστικότητα στην κινεζική αγορά. Για να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της, η Nissan αποκάλυψε μια νέα καμπάνια, «Excitement by Ni», η οποία ενσωματώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και τον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων. Στην Κίνα, οι καταναλωτές υιοθετούν νέους τρόπους ζωής και λύσεις μετακίνησης που τροφοδοτούνται από έξυπνες, ηλεκτροκίνητες καινοτομίες.

Η Nissan ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρει συναρπαστικά συστήματα πληροφοριών και υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη σε πελάτες στην Κίνα και πέρα ​​από αυτήν.