Ανανέωση για τη Lamborghini Gallardo LP560-4

29 Σεπτεμβρίου 2012       

Τα χρόνια περνούν και η Lamborghini το αντιμετωπίζει με ημίμετρα, σε μια προσπάθεια να κρατήσει “ζωντανή” τη Gallardo απέναντι στον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό. Έτσι, ένα χρόνο πριν το φημολογούμενο αντικαταστάτη του entry level μοντέλου της, προχωρά σε μερική ανανέωση, όχι ολόκληρης της γκάμας αλλά μόνο των Coupe και Spyder εκδόσεων της LP560-4.

Αυτό σημαίνει ότι οι βασικές εκδόσεις LP550-2 μένουν ίδιες, όπως και οι κορυφαίες LP570-4 Superleggera και Performante. Στα της ανανέωσης τώρα, οι Gallardo LP560-4 αποκτούν πιο επιθετικής σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα και ένα επανασχεδιασμένο πίσω μέρος, καθώς και νέα σχέδια ζαντών μαζί με χρωματικούς συνδυασμούς.

Ταυτόχρονα λανσάρεται ακόμη μια ειδική έκδοση με την ονομασία Edizione Tecnica, η οποία εξοπλίζεται με κιβώτιο ταχυτήτων E-Gear, σύστημα ανύψωσης του εμπρός μέρους (για να μη βρίσκει στο έδαφος), ενισχυμένα φρένα από κεραμικά υλικά και μια μεγάλη πίσω αεροτομή. Η έκδοση αυτή βασίζεται στις Superleggera και Performante και μπορεί να συνδυαστεί με τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο ματ/πορτοκαλί, πορτοκαλί/μαύρο ματ και λευκό ματ/πορτοκαλί.

Διαβάστε ακόμη:
Οι πρεμιέρες στο 2012 Paris Motor Show
Μικρή ανανέωση για τη Lamborghini Aventador