Αναβαθμισμένο Honda Civic MY14

Με μικρές αισθητικές παρεμβάσεις εξωτερικά και εσωτερικά, το Honda Civic επανέρχεται τονώνοντας την παρουσία του στην αγορά και ταυτόχρονα αποκτά βελτιώσεις στις αναρτήσεις και στο σύστημα διεύθυνσης. Το Civic MY2014 διαθέτει και τη νέα σειρά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας που συνδυάζουν αισθητήρες, κάμερες, παλμικά λέιζερ μικρής εμβέλειας (lidar) και τεχνολογίες ραντάρ.

Το ανανεωμένο Honda Civic ξεχωρίζει από τα φιμέ κρύσταλλα στο πίσω παρμπρίζ, τα σκούρα πίσω φώτα, το νέο διακοσμητικό στην πινακίδα κυκλοφορίας αλλά και ένα νέο στοιχείο σε ρόλο διαχύτη. Εμπρός υπάρχει νέο μαύρο διακοσμητικό στον προφυλακτήρα, πιο σκούρα ένθετα στους θόλους των τροχών και νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Το ίδιο διακριτικές είναι και οι βελτιώσεις στο εσωτερικό, περιλαμβάνοντας λευκές ραφές σε τιμόνι και καθίσματα, καθώς και μαύρα μπουτόν στο πάνελ του ηχοσυστήματος και στα χειριστήρια του τιμονιού. Τέλος, στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς έγιναν νέες ρυθμίσεις στην εμπρός και πίσω ανάρτηση αλλά και στο σύστημα διεύθυνσης, προκειμένου να βελτιωθεί η γραμμικότητα, η ευστάθεια και η οδηγική άνεση, κυρίως στις υψηλές ταχύτητες.
Το Honda Civic MY2014 διατίθεται σε εκδόσεις Comfort και Sport με τους γνώριμους κινητήρες βενζίνης 1,4 lt και 1,8 lt καθώς και τον εξαιρετικό 1,6 lt diesel. Οι τιμές για το Civic 1,4 lt διαμορφώνονται από 15.240 ευρώ (με όφελος απόσυρσης) και από 19.277 ευρώ για το Civic 1,8 lt, ενώ το diesel ξεκινά από τις 21.170 ευρώ, πάντα συμπεριλαμβανομένου της απόσυρσης.

Διαβάστε ακόμη: