Η νέα BMW X2 σε επίσημη παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα η BMW Βελμάρ αποκάλυψε την ολοκαίνουρια ΒMW X2 στο κοινό της Θεσσαλονίκης, με ένα εντυπωσιακό event που ενθουσίασε το πλήθος των επιφανών καλεσμένων.

Η αποκάλυψη του νέου Sports Activity Coupé (SAV) της BMW πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency μέσα από ένα σύννεφο καπνού, laser light show, υψηλή γαστρονομία και μια συναυλία έκπληξη. Ο Brand Manger της BMW Βελμάρ κ. Στέλιος Δάτσικας υποδέχτηκε τους καλεσμένους ενώ ο Product Genius κ. Χρήστος Κασάπης εξήγησε στο κοινό τις σχεδιαστικές καινοτομίες και την πρωτοποριακή τεχνολογία της Νέας BMW X2. Ο Ηλίας Μπόγδανος απογείωσε τη διάθεση των παρευρισκομένων με ένα δυναμικό live και άφησε σε όλους την καλύτερη ανάμνηση.

Τις εντυπώσεις της βραδιάς όμως κέρδισε η ακόμα πιο ξεχωριστή σε εμφάνιση νέα BMW X2. Οι σημαντικά μεγαλύτερες διαστάσεις και η έντονη κουπέ σιλουέτα αναδεικνύουν ξεκάθαρα μέσω της εξωτερικής σχεδίασης το άλμα εξέλιξης που πραγματοποίησε η νέα BMW X2. Ο προοδευτικός χαρακτήρας του νέου μοντέλου είναι επίσης εμφανής στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση BMW iX2, σε μία πληθώρα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης καθώς και στις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει το νέο BMW iDrive με QuickSelect και λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 9.

Η ολοκαίνουρα Χ2 είναι ήδη διαθέσιμη για ένα test drive στις εγκαταστάσεις της BMW Βελμάρ στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα για το νέο μοντέλο εδώ.

Αυτή είναι η νέα BMW X2