Το Citroen C3 Aircross από 19.900 ευρώ

Citroen C3 Aircross

Στην εποχή που τα αυτοκίνητα ακριβαίνουν πολύ, υπάρχουν ακόμη μερικές ευκαιρίες που παρέχουν ασυναγώνιστα οφέλη για τους υποψήφιους αγοραστές.

Μια τέτοια περίπτωση είναι το Citroen C3 Aircross, το οποίο πλέον διατίθεται σε τιμή από 19.900 ευρώ. Το γαλλικό B-SUV παρέχει μεγάλους χώρους και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού ως στάνταρ. Έτσι μεταξύ άλλων διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, προβολείς LED Vision, έγχρωμη οθόνη αφής  9” με Connected 3D Navigation,  λειτουργία Mirror Screen με Android Auto  και Apple Car Play και  μπάρες οροφής. Με 410 λίτρα χώρου αποσκευών, θα καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας, ενώ δε θα πει όχι και σε ήπιες αποδράσεις χάρη στην απόσταση από το έδαφος στα 17,8 εκατοστά.

Το C3 Aircross διαθέτει από την έκδοση FEEL PACK και άνω, μια σειρά από τεχνολογίες όπως Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation. Το μοντέλο προσφέρεται σε εκδόσεις PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου,  με τον τελευταίο να  επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους.

H συγκεκριμένη προσφορά για το Citroen C3 Aircross ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο επίσημων διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου. Για όλα τα μοντέλα της Citroen ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.