Δυναμικά ξεκινά το 2024 το SUV της Citroen, το C5 Aircross. Το οικογενειακό μοντέλο πλέον διατίθεται στην ελληνική αγορά με αρχική τιμή τις 25.900 ευρώ.

Με σημαντικό του πλεονέκτημα τους μεγάλους χώρους και την κορυφαία άνεση, το Citroen C5 Aircross είναι δίχως αμφιβολία ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Με μήκος 4,5 μ και πλάτος 1.96 μ είναι ένα από τα μεγαλύτερα SUV της κατηγορίας, ενώ και ένα από τα λίγα SUV με τρία ανεξάρτητα αναδιπλούμενα και ανεξάρτητα συρόμενα πίσω καθίσματα. Άλλωστε, το μοντέλο πρωτοπορεί στην  πολυχρηστικότητα και στην εσωτερική διαμόρφωση.

Ξεχωρίζουν ακόμη λεπτομέρειες όπως η ανάρτηση με υδραυλικά στοπ στα αμορτισέρ (Progressive Hydraulic Cushions), αποκλειστικό χαρακτηριστικό των μεγαλύτερων Citroen, η οποία και απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος δίνοντας την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο κινείται πάνω σε ένα μαγικό χαλί. Στην άνεση συμβάλουν και τα καθίσματα Advanced Comfort με ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας.

Το μοντέλο διατίθεται σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων, σε βενζίνη, πετρέλαιο, ήπια υβριδικό και plug-in υβριδικό, σε τιμές που ξεκινούν από 25.900 ευρώ. Κάτι που το καθιστά από τα πιο οικονομικά μοντέλα της κατηγορίας και με ένα εξαιρετικό value for money.

Δες τη video-δοκιμή του Citroen C5 Aircross