Το CUPRA DarkRebel είναι ένα αυτοκίνητο που ξεπερνάει τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα θα σχεδιαστούν στο μέλλον για τις νέες γενιές.

Το CUPRA DarkRebel κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον φυσικό κόσμο αφού η δυνατότητα να επηρεαστεί η φυσική του εκδοχή μέσω του Hyper Configurator πλησιάζει στο τέλος. Στην εκδήλωση Exponential Impulse του Βερολίνου, το κοινό δημιούργησε περισσότερες από 270.000 διαμορφώσεις από τη CUPRA Tribe συμπεριλαμβανομένων πρεσβευτών της μάρκας όπως τους Alexia Putellas, Marc ter Stegen, Ansu Fati και Daniel Brühl.

Όλοι χρησιμοποίησαν το virtual εργαλείο για να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά του CUPRA DarkRebel, του πρώτου σπορ πρωτότυπου αυτοκινήτου της μάρκας που δημιουργήθηκε με τις απεριόριστες δυνατότητες του Metahype, του ψηφιακού κόσμου της CUPRA στο Metaverse. Τα χιλιάδες κομμάτια από τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις διαμορφώσεις θα επηρεάσουν τον τελικό σχεδιασμό του CUPRA DarkRebel.

Χρήστες από όλο τον κόσμο με τη δημιουργικότητά τους, επηρεάζουν τον τελικό σχεδιασμό του DarkRebel. Οι δύο χώρες με τις περισσότερες διαμορφώσεις είναι η Ισπανία και η Γερμανία, με το Μεξικό και την Τουρκία να βρίσκονται μέσα στη δεκάδα. Στο Hyper Configurator, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών περιβαλλόντων – Exponential square, Exponential cube & Exponential infinite-, όπου μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή μοντέλου. Η Cupra Tribe επέλεξε να κάνει τη διαμόρφωση στο Exponential square, εμπνευσμένη από φυσικά στοιχεία όπως είναι τα ορυκτά και οι λίθοι, που ταιριάζουν με τα γήινα χρώματα και τις ακατέργαστες υφές της μάρκας.

Οι χρήστες με το Hyper Configurator έγιναν πιο διαδραστικοί, με το 74% αυτών να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο – ξεκάθαρη ένδειξη ότι το DarkRebel θα είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο από τη νέα γενιά και προορισμένο για εκείνη.