Το πρώτο CUPRA Garage στην Ελλάδα

Το πρώτο CUPRA Garage στην Ελλάδα λειτουργεί ήδη στο Μαρούσι, στον χώρο της Α. Μακρής Α.Ε. στο Μαρούσι.

To CUPRA Garage στο Μαρούσι είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση της μάρκας στην Ελλάδα. Στεγάζεται σε ένα χώρο 300 τ.μ., με σύγχρονο σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις αξίες της μάρκας, της ποιότητας και των επιδόσεων. Ο χώρος είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα της CUPRA, ενώ είναι εξοπλισμένος με ψηφιακά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει επίσης μία συλλογή από γνήσια αξεσουάρ lifestyle που αντικατοπτρίζουν τις αξίες της μάρκας.

Τα πρώτα δείγματα της ανεξάρτητης εδώ και 4 χρόνια μάρκας CUPRA είναι ιδιαίτερα θετικά. Η μάρκα έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως, με τα μεγέθη να διπλασιάζονται κάθε χρόνο, παρόλη την πανδημία, καθιστώντας την έτσι σαν μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το CUPRA Formentor είναι αυτή την στιγμή το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις από όλα τα μοντέλα της SEAT και της CUPRA συνολικά.

Στην χώρα μας ήδη περισσότερα από 400 αυτοκίνητα με το σήμα CUPRA κοσμούν τους Ελληνικούς δρόμους, με 350 από αυτά να είναι Formentor.

Δες τη video-δοκιμή του CUPRA Formentor