Με μήνυμα “Anywhere is possible”, η General Tire βρίσκεται στο Attart Off Road Park στην Κερατέα Αττικής και διαθέτει τα off road ελαστικά της για τα εκτός δρόμου οχήματα του πάρκου.

Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά τους οδηγικά χαρακτηριστικά, που κυριολεκτικά απογειώνουν τις δυνατότητες των off road αυτοκινήτων. Η πίστα Attart Off Road Park είναι η πρώτη ολοκληρωμένη και ειδικά διαμορφωμένη πίστα εκτός δρόμου οδήγησης στην Ελλάδα, όπου οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν, είτε τα 4Χ4 οχήματα  του πάρκου είτε τα δικά τους οχήματα. Τα ατομικά σεμινάρια οδήγησης γίνονται σε λάσπη, χώμα, εμπόδια, πέτρες, βράχια και απότομες κλίσεις και προσφέρουν μια αξέχαστη off road περιπέτεια!

Η εμπειρία 4X4 οδήγησης στο πάρκο ATTART είναι σχεδιασμένη από τον Στέφανο Αττάρτ, τον πλέον «ειδικό» άνθρωπο του χώρου των οχημάτων εκτός δρόμου, στην Ελλάδα. Ο Στέφανος είναι ο πρώτος Έλληνας πρωταθλητής αγώνων στο χώμα, με διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητες και γνώσεις off road οδήγησης.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας με τη General Tire, βρεθήκαμε στην πίστα του Αττάρτ και οδηγήσαμε το Isuzu D-Max εξοπλισμένο με τα νέα ελαστικά Grabber AT3. Πρόκειται για την ενδιάμεση σειρά ελαστικών εκτός δρόμου, σχεδιασμένα για να καλύψει τις ανάγκες οδηγών SUV αλλά και pick-up μοντέλων όπως το D-Max. Είναι ένα ελαστικό μικτής χρήσης 50-50 σε άσφαλτο και χώμα, προσφέροντας ανθεκτικότητα και ισορροπημένη συνολικά απόδοση.

Βεβαίως για όσους αναζητούν ακόμη πιο extreme επιδόσεις, η General Tire έχει στη γκάμα της και το Grabber X3, ειδικά εξελιγμένο για χρήση στη λάσπη και με αναλογία 20% άσφαλτος και 80% εκτός δρόμου. Για πιο “καθημερινή” χρήση και λιγότερο απαιτητική εκτός δρόμου χρήση, η εταιρία προσφέρει ακόμη τα Grabber HTS60 αλλά και Grabber GT Plus που απευθύνονται σε pick up και SUV, αλλά και τα 100% ασφάλτινα 4 εποχών Grabber A/S 365 μαζί με τα χειμερινά Snow Grabber Plus.